Сайта за Енергийно Саниране на фирмата

Хидроизолация на покриви

Сайта ни за ЦЕНИ за Топлоизолация

Ремонт на покриви

Сайта на фирмата за Видове Топлоизолации - производители и цени

Ремонт на плоски покриви

Фирма Енерджи Хаус предлага топлоизолация и хидроизолация на най-добри цени. Вече 17 години най-атрактивните цени за строителни ремонти!

 

   Отстъпки при големи квадратури !!!
 

 

 

 

Цени за топлоизолация от фирмата

Цени за хидроизолация на покриви

Цени за ремонт на покриви

Цени за строителни услуги

- ВЕЧЕ 17г. Коректност -

Фирма за топлоизолация, ремонт на покриви и качествени строителни услуги Енерджи Хаус ЕООД предлага добри и достъпни цени за вашите бъдещи ремонти. Ние знаем, че качествената строителна услуга струва пари, знаем също така, коя цена за дадена услуга ще ви удволетвори - ние сме пионерите в ценообразуването по изпълнение на надеждни и качествени строителни услуги! Нашите цени за топлоизолация и нашите цени за хидроизолация са без аналог за пазара на строителни услуги в България!

В нашите сайтове за Топлоизолация може да намерите винаги атрактивни и актуални цени на топлоизолация било на апартамента или на цялата сграда, както и видовете топлоизолация които предлагаме- за да сте винаги в крак с цените,начините и видовете топлоизолации. Подробната информация е публикувана за Ваше максимално улеснение при избора на топлоизолационна, хидроизолацонна или ремонтна услуга в нашия сайт!

Уважаеми клиенти,в предвид строгата идндивидуалност на всеки един обект ние от Енерджи Хаус - ЕООД® Ви предлагаме насочващи цени на извършваните от нас строителни услуги подробно описани във фирмения ни профил, конкретна оферта ще Ви бъде изготвена след оглед* от наш служител и отчитане на приоритетите на бъдещата ни съвместна дейност.
За целта подаите заявка от тук... или заповядайте в нашия офис ул.Подуево #10 Наш специалист ще се свърже с Вас максимално бързо за уговаряне на среща и оглед* в удобно за вас време.
* оглед на територията на София - безплатен
* оглед извън територията на София - заплащане на изразходваното гориво

Актуалност 29.07.2015г.


Супер ниски цени на изолации с най-голямо качество само при нас, само сега!
Възползвайте се сега от ОТСТЪПКА в размер на 15% начислени в по-долните ни цени за неограничен период от време

Топлоизолация - външна - алпинисти/скеле

СУПЕР НИСКИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ СЕГА !

Най-добрите цени за топлоизолация са при нас!

В СЕЗОНА НА РЕМОНТИТЕ за 2015г

Вижте нашите цени за топлоизолация - приемливи са нали ? А знаете ли ,че със всеки закупен топлоизолационен пакет според ценовата граница която Вие си изберете, получавате нашата гаранция за надеждна и качествено изпълнена топлоизолация за срок от седем (7) години , период в който Вие поне два пъти вече ще сте си изплатили инвестицията по поставянето на топлоизолацията на дома, офиса или къщата ви.

Нашите цени за топлоизолация са най-добри в предвид огромния опит и качество на услугите които ви предлагаме. Ние нямаме рекламация за изпълнена от нас топлоизолация за период от седемнадесет години и се гордеем с това!

Чрез нашите топлоизолационни пакети вие постигате истинската ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ за дома си и ставате по-малко енергийно зависими !

Нашите цени за топлоизолация с EPS,SPS - СТИРОПОР

Цена за стиропор 4см + армировка + драскана/влачена мазилка.....29лв/кв.м
Цена за стиропор 4см + армировка + фасаген..................27 лв/кв.м
Цена за стиропор 5см + армировка + драскана мазилка.....31,5лв/кв.м
стиропор 5см + армировка + фасаген..................29.5лв/кв.м
/разликите в цените са в зависимост от вложените материали/

Нашите цени за топлоизолация за НЕОПОР / NEOPOR

Поставяне на NEOPOR / Неопор (Неопор) Система от BASF - иновативния материал за топлоизолация станал тотален доминатор в избора Ви за надеждна и качествена топлоизолация

Цена за поставяне на (5см) Неопор + армировка + драскана мазилка...........38лв/кв.м
Цена за поставяне (5см) Neopor + армировка + фасаген........................35.5 лв/кв.м

Цена за поставяне на Neopor/Неопор на BASF - 42 лв/кв.м - топ цена за топлоизолация с Неопор

Нашите цени за топлоизолация с Фибран/Фибростир XPS

Цена за поставяне на fibran 4см + армировка + драскана мазилка......36.50
Цена за поставяне на fibran 4см + армировка + фасаген...................35 лв/кв.м
Цена за поставяне на fibran 5см + армировка + драскана мазилка......39 лв/кв.м
Цена за поставяне на fibran 5см + армировка + фасаген...................37 лв/кв.м

----------------------------------------------------------------------

Нашите цени за хидроизолация за 2015 година

В предвид строгата индивидуалност на всеки един обект ще дадем ориентировачни цени за видовете хидроизолация които полагаме но максимално актуалните цени за полагането на Цени за Хидроизолации на покриви може да намерите в опцията - ХИДРОИЗОЛАЦИЯ:
(супер оферта - вижте я сега + бонус )

ИзоСейв - Изомакс от 15 до 22 лева за квадратен метър - разликата се дължи единствено на желаната гаранция от клиента и количеството вложен материал

В повечето случай цената за хидроизолацията на покрива ви се калкулира според сложността на изпълнение - това е един пример за цена на хидроизолация на панелен покирв на блок:

Състояние на покрива - ПВЦ мушама и застлан с чакъл покрив

Ценова оферта за хидроизолация

Изчистване на покрива от чакъл - филц , посредством ръкав и фирма под-изпълнител - 3 лв/кв.м

Премахване на ПВЦ мушама и свалянето и от покрива - 0 лв/кв.м

Полагане на 5 слоя течноразливна хидроизолация с цена за кв.м - 17 лева

Крайна цена за квадратен метър хидроизолация - 20 лв/кв.м

Гаранции от 5 до 15 Години в зависимост от предпочетената хидроизолация


ИзоРол -Цени за рулонни хидроизолации с и без посипка /газо пламъчно полагане/ - цени от 13 до 19 лв/кв.м с качествени хидроизолационни материали (чехия, италия , австрия и русия)

В сила за ценообразуването на вашата оферта отново са по-горе описаните параметри на изпълнение

Гаранции от 5 до 15 Години


ИзоПрен - Цени за полиуретанови изолации - хидроизолация+топлоизолация - цена от 25 до 39лв/кв.м в зависимост от желанието на клиента и търсения ефект!

Гаранции от 7 до 20 Години

Не губете от ценното си време в търсене на цени - важното е вашата хидроизолация или топлоизолация да бъде изпълнена качествено и в продължение на дълъг период от време дадената система да ви върши работа - нашите цени ви гарантират това спокойствие - спокойствие подплатено с огромния ни опит и десетки хиляди доволни клиента!

През изминалите вече седемнадесет години ние не спряхме и няма да спрем да ви предлагаме най-атрактивните ценови предложения за всякакви строителни услуги! На пук на нелоялната конкуренция ще продължаваме да ви предлагаме качествени строителни услуги на най-добри цени! Ще продължаваме да ви радваме и да доставяме уют на добра цена в дома, офиса, къщата или сградата в която живеете! Десетки хиляди клиента вече ни се довериха - НЯМАМЕ НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ ДО МОМЕНТА, това говори достатъчно - Вие решавате дали да ни се доверите!


При възникнало намерение поръчайте оглед* от тук... или заповядайте в нашия офис на ул.Подуево №10 София

(почистване и извозване на филц от покрив до 9 етажен блок - 4лв/кв.м/ (фирма под-изпълнител)

Нашите цени за изолации се различават от тези на другите фирми предлагащи топлоизолация или хидроизолация, не се разлечават по самата си ценова стойност, не напротив - сходни са, различават се по качеството което предлагаме във всяка една наша оферта била тя за изготвяне на план за работа по изпълнение на качествен ремонт на покрив чрез хидроизолация на добра цена или при изпълнението на според други "недостъпни" места за полагане на топлоизолация от алпинисти. Нашите цени са съобразени с вашите възможности, за нас истинското удволетворение от рабтата ни не е печалбата, истината е, че работим за вашите усмивки, за вашите добри и положителни отзиви които не спираме да получаваме вече повече от 16 години!

Нашите цени за изолации са съобразени с гаранцията която само нашата фирма за изолации предлага, а именно пълна гаранция за топлоизолация на апартамент, къща, вила или сграда за срок от седем години! В тази цена всичко при евентуален бъдещ ремонт по изпълнената от нас изолация, защо можем да си позволим да даваме такава гаранция - много лесно, нашите цени за изолации са с включени предимно и само качествени изолационни материали, работим с тях вече над 17 години, знаем, че няма да ни предадат, а и най-важното - НЯМАМЕ НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНА ОТ НАС ИЗОЛАЦИЯ! Повече от 35 000 доволни и щастливи от всеобщата ни работа клиенти.

Цената не е винаги най-важното, най-важното е удволетворението в очите ви, за това, че сте случили на коректна фирма за изолации, за това, че не сте излъгани като съседите отдолу ( доста често срещано явление за съжаление )

Ние продължаваме да ви радваме, продължаваме да изпълняваме качествени топлоизолации и хидроизолации на добри цени! И не на последно място, ние сме единствената фирма за изолации която предлага абсолютно безлихвено разсрочено плащане на всяка една от нашите услуги за срок до 12 месеца - без лихви, без банки! Това се нарича взаймно доверие, за това не е най-важна цената, качеството и доверието са преди всичко за нас!

--------------------------------------------------------------

Други строителни услуги които предлагаме

Цена за фугиране - труд + материали...........11лв/л.м

Мазилки:

Цена за изпълнение на мазилка + армировка...................................21лв/кв.м
Цена за изпълнение на мазилка + армировка + пръскана мазилка........25лв/кв.м
Мазилка тип драскана надолу/настрани/кръгово /13/11/11,50лв/кв.м

Цена за миене на прозорци...........1.80лв. на квадратен метър

ЦЕНИ НА ОСНОВНИ СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ КОИТО ФИРМАТА ВИ ПРЕДЛАГА*
*посочени цени за труд ако не е изрично отбелязано (наш материал)

Това са нашите цени за строително ремонтни услуги:

Изпълнение на зидария - 7~10лв/м2

Изпълнение на хоросанова мазилка на стени -
7~10лв/м2

Изпълнение на гипсова шпакловка на стени -1 ръка
6,5~8лв/м2

Изпълнение на гипсова шпакловка на тавани -
7.5~9лв/м2

Изпълнение на фино шпакловане и шлайфане -
6~8лв/м2

Изпълнение на оформяне на ъгли и ръбове -
7~9лв/м

Изпълнение на пръскани мазилики -
9~11лв/м2

Полагане на теракот и гранитогрес -
16~20 лв/м2

Полагане на фаянс и направа на бани -
23~35 лв/м2

Цена за направа на первази от теракот -
5~7лв/м

Цена за обличане на стени с гипсокартон (с наши материали)
в това число фугиране на снадки и фино шлайфане -
22~25лв/м2

Цена за обличане на тавани с гипсокартон (с наши материали)
в това число фугиране на снадки и фино шлайфане -
24~28 лв/м2

Оформяне на ръбове, ъгли и ниши от гипсокартон -
9~11лв/м

Полагане на мраморни и каменнни плочи -
35~55лв/м2

Монтаж на ел. ключове и контакти -
7~8лв/брой

Монтаж на душ-батерии, кранове и мивки -
27~35 лв/брой

Монтаж тоалетни чинии, писоари и бидета -
35 ~40 лв/брой

Полагане на ламиниран паркет -
6-7лв/м2

Къртене с Канго и изнасяне на отпадъци -
договаряне

Полагане на мокети и балатуми -
1,5~2,5лв/м2

Лепене на тапети -
2~4лв/м2

Полагане на минерални мазилки - 9~15лв/м2

Боядисване с латекст -
4~5лв/м2 - 2 ръце

Боядисване с блажна боя -
3~5.5лв/м2

Цените ни за полагане на щампован бетон започват от 60 лв/м2

Не намерихте вашата оферта ? Поискаите я от тук сега !

Специалисти в топлоизолацията и хидроизолацията на покриви, тези телефони Ви трябват, запазете ги!

телефони: 029588234

Моб:0878 288 297; 0885 288 217

факс: 02958 82 34


   
Специфика на вашето желание можете да конкретизирате от тук... или от точка 09. Контакти

 


Винаги най-добрите цени за топлоизолация и хидроизолация на покриви


  И към Вас както и към всичките ни клиенти ще подходим с коректност и качествено обслужване. Клиентите ни знаят , че могат да разчитат на нас във всеки един момент за отстраняване на проблем свързан със строителството , изолациите и всичко опиано във фирменния ни профил при това със гаранцията на Енерджи Хаус - ЕООД® доверете ни се и Вие , няма да Ви подведем !

Специални отстъпки за големи площи и възможност за разсрочено плащане за всеки

Заедно ще успеем да се справим с всеки един възникнал момент

Д р у г и УСЛУГИ които Ви предлагаме са :

 • първо и особенно важно нещо е центата,офертната ни цена за 2015 г. може да намерите тук
 • отлично изпълнение във договорените срокове
 • Експресни поръчки + 15% / реагиране до 24 часа/
 • Писменна гаранция в зависимост от договореното влагане на материали до 15 години /пълна гаранция - отстраняваме възникналите дефекти изцяло за наша сметка/
 • възможно е расрочено плащане без олихвяване на дължимата сума
 • Едно безплатно посещение от специалист за маркиране на бъдещата работа за района на гр.София

Д р у г и УСЛУГИ които Ви предлагаме са :

 • Паро- и топлопроводи
 • Климатични и вентилационни инсталации
 • Промишлени съоръжения
 • Контейнери и резервоари за течни горива
 • Изграждане на бензиностанции
 • Топло - и шумоизолация на заведения
 • Пожарозащита цялостен монтаж и инжинеринг
 • Грубо-строителство
 • Интериорен дизаин
 • ВиК
 • СУХО СТРОИТЕЛСТВО
 • Осветление
 • Парково Строителство
 • Дървообработка
 • ПРОЕКТИРАНЕ и Узаконяванe

 
Сайтът се поддържа от Dl Media Group - Най-добрите цени на изолации и строителни услуги са при нас!